Deputatul PSD de Suceava, George Șoldan a luat atitudine cu privire la cele relatate în reportajul jurnaliștilor de la Der Spiegel potrivit căruia în pădurile României firmele austriece de exploatare a lemnului. El spune că toți cei vinovați ar trebui să plătească:

„Toți cei care și-au dat mâna cu firmele austriece ca să radă pădurile noastre seculare din Suceava trebuie să plătească! Indiferent de nume și culoare politică, fără excepție. Toți, până la ultimul!

Investigația jurnaliștilor germani despre tăierile ilegale de păduri din Suceava ne arată încă o dată că cei care trebuiau să protejeze pădurea stau de șase și fac parte în parte cu hoții!

Este revoltător, nedrept și meschin să vedem cum, în timp ce Austria ne închide ușa în nas pentru Schengen, firmele lor ne taie și ne nenorocesc pădurile sub protecția autorităților române. Ei nu sunt români, ci niște hoți care și-au umplut buzunarele fără jenă și fără nicio remușcare.

Am crescut pe aceste meleaguri. Iubesc Suceava. Și nu vreau să ne mai uităm la pădurile noastre doar în poze!”, susține parlamentarul PSD.

9 Responses

 1. mihai grigore

  : revista floare albastra = blue : excelenta sa _ deputatul soldan are dreptate :

  Răspunde
 2. mihai grigore

  : fapte _ codrii taiati si carati neprelucrati prin portul constanta si pe alte cai rutiere_ include calea ferata pe direct ii necunoscute dar cunoscute _ rezovare secventa de algoritm ” se declasifica” si se aduce cunostinta prin press libera si mass media despre structura acestui exercitiu de furt al codrilor romaniei :

  Răspunde
 3. mihai grigore

  : step 0_” lucrarea „( de taiere a codrilor)= faptuirea ( protejata prin pseudolegi ) _ ierarhia din austria si din romania =structura respective I mafii a lemnului _ se da la ziar si in media si nu are de a face decat cu a urmari adevarul !*:

  Răspunde
 4. mihai grigore

  : e o expunere reala cu effort si cu atacuri asimetrice directed si indirect _ dar e ca batalia lui stefan de la podul inalt !*:

  Răspunde
 5. mihai grigore

  : conferinta de presa_ spuneti ca exista o similitudine cu afaceristul miron_ spun ce stiu _ miron o ” cumparat ” stana lui curic in pozitia de primar _ cu precedentele ” acte” din aceeasi ” clasa de activitati” s- o ajuns _. sa fie reclamat de ciobani la prefectura si am observat ca dn a ramas pasiv_ daca nu munceste nicaeri si ” detine ( era sa zic „interpus KGB_ _ )firme in stoc de materiale animale si (sclavi biblici?)__ cu hraneste oile pozitionate mai nou si in staule colectivisto- bolsevice?_:

  Răspunde
 6. mihai grigore

  : cans eram in gimnaziu am facut practical de elev ca si politist de circulate : _ daca as fi acum elev student la it usv_ ciculatie_ politist_ as face pe computer o harta cu pozitionarea oilor din bosanci _ a vacilor _ a furajelor _ as observa algoritmul( de taiere_ profile animal on coupon lege” a domnului cuponescu „_ a regulii de atribuire _ a legii in sine ” a cuponiadei pe ierarhii in privat si inclusive la cei cu functii la stat!*”) de calendar be zeta cofee de transfer al fuajelor in staulul bolsevic al lui miron_ prin sotia lui contabila_ idem _contabila primariei bosanci_ acte ca i-ai first lui gheorghe fanul din sura si copacul do carpati si _ destinatia ( inclusive ruta autostrazii banului spalat ( fleur cerasela _ fleur cum ii zice lu aia de – I director la visniec teatru _ ce a operations si sa cu mihai steiciuc_ a carui sotie e conductor de doctorate la usv ? :

  Răspunde
 7. mihai grigore

  : spuneti ca il considerati pe e a poe ca fiind parintele tuturor detectivilor din toate timpurile _ va mai mentineti parerea ?_ da !*:

  Răspunde
 8. mihai grigore

  : aveti ceva special personal cu acest afacerst miron _ va las pe dumneavoastra sa cocludeti – ” acelesi utilaje primaria bosanci- firma de materiale de construcii miron ipotesti _” ferma de oi si izlazul communal bosanci ” _ am perceput _ credeti ca mortii de pe langa miron _ o multimedia uriasa acum at fi ingerat ” profuse cu praf de elements de constructii a flat in sacii pe care acestia ii vinde pe platforma si mai noile lui platforms de LA marginea ipotesti – bosanci _ nu _ numai in expert in criminalistica at putea demonstrate asta chair si prin probe media !*:

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.