Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia a informat că marți, 15 iunie, în cadrul Comisiei pentru Muncă din Camera Deputaților, parlamentarii din coaliția de guvernare au votat împotriva creșterii alocațiilor copiilor. 

„Astăzi, la Comisia pentru muncă din Camera Deputaților, parlamentarii puterii au votat împotriva copiilor. Deputații lui Cîțu și Ghinea NU vor să dubleze alocațiile – ok – am înțeles, dar de ce nu vor să le crească nici măcar cu 20% cum au promis alături de Iohannis, în campania electorală?

PNL-iștii și USR-iștii au strigat în anii trecuți că vor dublarea alocațiilor. Acum sunt la putere și le taie! Au avut lege în vigoare votată de PSD, iar acum ei dau legi după legi pentru a le tăia. Scandalos!

Cîțu și Ghinea îi trimit la munci grele în țări străine, pe părinți, lasă singuri acasă sute de mii de copiii și îi fac „alcoolici și pomanagii” pe cei mai vulnerabili dintre noi.

Vreți să eradicați sărăcia? Atunci creați locuri de muncă, faceți școli profesionale, formați oamenii pe tot parcursul vieții pentru piața muncii și o să vedeți că banii de pe alocații vor merge direct în educația copiilor, nu spre plata facturilor pentru curent electric sau mâncare.

Creșteți alocațiile pentru binele copiilor! Sau, copiii nu votează, nu!? Deci ei nu contează?”, a transmis deputatul Șoldan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.