Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a declarat că vinovații pentru falimentul City Insurance trebuie să plătească fiecare leu lipsă, nu românii, prin creșterea prețurilor la asigurări.
Acesta a adăugat că falimentul celei mai mari companii de pe piața asigurărilor este încă un eșec al acestei guvernări, iar nota de plată o vor primi tot cetățenii onești.
„Conducerea ASF a fost audiată astăzi în Parlament, în ședința reunită a Comisiilor de buget finanțe și pentru politică economică din Camera Deputaților, cu privire la falimentul societății City Insurance, companie care în țara noastră are 3 milioane de clienți.
Ședința s-a desfășurat fără prezența presei. Prin prisma datelor prezentate de ASF, discuțiile au avut un caracter confidențial.
Alături de celelalte instituții ale statului care anchetează această situație, rolul nostru este să verificăm dacă cei din conducerea ASF, care răspund în fața Parlamentului, au făcut ce a trebuit pentru evitarea acestei situații. În al doilea rând, exercitarea funcției de control parlamentar presupune și să identificăm dacă există în acest moment lacune legislative în desfășurarea activității ASF-ului și cine se face vinovat pentru lipsa de inițiativă în îmbunătățirea legii. Nu putem permite ca banii lipsă să fie recuperați tot din buzunarele oamenilor și așa păgubiți.
Guvernul lui Superman-Cîțu trebuie să plece și sunt convins că marți va fi votată moțiunea de cenzură a PSD, prin care vom scăpa România de acești iresponsabili”, a transmis deputatul Șoldan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.