Deputatul USR Iulian Bulai a trimis o solicitare către Clubul Sportiv Municipal Suceava pentru a vedea care sunt planurile CSM cu privire la Baza Sportivă Unirea.

Reamintim faptul că deputatul USR a formulat o interpelare și către Ministerul Tineretului și Sportului, iar din răspunsul primit rezultă că CSM Suceava nu a solicitat bani pentru investiții la baza sportivă.

„Am primit la cabinetul parlamentar numeroase sesizări cu privire la starea deplorabilă în care se află Baza Sportivă Unirea. Drept urmare, am adresat o interpelare către Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, pentru a afla care este situația Bazei Sportive și care sunt planurile MTS privind investițiile la acest obiectiv”, a transmis deputatul USR

În răspunsul primit de la minister, se menționează faptul că, în anul 2018, Clubul Sportiv Municipal Suceava nu a solicitat fonduri pentru Baza Sportivă Unirea.

Având în vedere cele semnalate și cu speranța că acest demers va ajuta la alocarea de fonduri pentru a îmbunătăți condițiile în care sportivii își desfășoară activitatea, deputatul USR a întrebat dacă a fost întocmit un studiu privind finanțarea necesară pentru reabilitarea Bazei Sportive Unirea.
De asemenea, acesta a cerut să afle și ce fonduri a solicitat CSM pentru Baza Sportiva Unirea în anul 2018 de la MTS, dar și ce planuri are CSM privind Baza Sportivă pentru asigurarea unui minim de confort pentru sportivi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.