O femeie de 64 ani a fost jefuită în plină stradă, în Gura Humorului. Abordată de două femei necunoscute cu motivul de a oferi indicații cu privire la un cabinet medical, a fost păcălită că este deochiată.

Cu ocazia audierii, victima a declarat că se deplasa pe strada Piața Republicii, iar când a ajuns în dreptul clădirii fostului oficiu telefonic, a fost acostată de două femei care au întrebat-o de adresa unui cabinet medical. După aceasta, cele trei persoane au intrat în discuție, iar una dintre persoanele suspecte i-a spus părții vătămate că este deochiată și i-a cerut bani să o descânte. Partea vătămată a scos portofelul din geantă și l-a arătat celor două femei, spunându-le că nu are bani.

În momentul în care a deschis portofelul, una dintre femei i-a luat din interior suma de 5 lei și două inele din aur spunându-i că îi va descânta. Partea vătămată a solicitat restituirea bijuteriilor, astfel că cea care i le-a luat, a pus inelele într-o bucățică de hârtie și i le-a dat părții vătămate, după care a plecat, spunându-i să o caute dacă dorește să fie descântată.

După plecarea celor două femei, partea vătămată a constatat că în locul bijuteriilor sale se află un ghiul din metal galben și totodată a constatat că îi lipsește și un lănțișor de aur.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării suspectelor şi recuperării prejudiciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.