DGASPC Suceava organizează în data de 3 decembrie 2016, începând cu orele 11,00 la Iulius Mall Suceava, a XI-a ediție a evenimentului ,,Deschide Ochii..! Deschide Inima..!”.

 

La manifestare vor  participa copii și persoane adulte cu dizabilități din cadrul  centrelor de plasament și din cadrul centrelor de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică, din structura  DGASPC-Suceava precum și persoane cu dizabilități  din cadrul ONG-urilor și din cadrul Spitalului de Psihiatrie Siret.

 În cadrul acestui eveniment se va desfășura un spectacol în care vedetele vor fi, în principal, persoane cu dizabilități și va fi organizată o expoziție care va conține produse realizate de beneficiarii serviciilor sociale.

Ziua de 3 decembrie, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități are ca obiectiv promovarea înțelegerii  de către opinia publică, a  problemelor  cu care se confruntă persoanele cu handicap și susținerea demnității, a drepturilor și a bunăstării acestora. Este o ocazie pentru o schimbare de atitudine față de aceste persoane prin eliminarea barierelor în ceea ce privește implicarea lor în diverse sfere de activitate.

Anul acesta evenimentul se  desfășoară sub sloganul ,,Singura dizabilitate reală a omului este incapacitatea de a simți iubire pentru semenii săi”  iar  mesajul organizatorilor este acela de a vedea dincolo de aparențe, de a aprecia efortul fiecărei ființe de a-și depăși condiția și de a deveni conștienți că iubirea pentru cei din jur  este cea care ne face să evoluăm.

Echipa de organizare a evenimentului: Margareta Isăilă, dir. ex. adjunct, Nicoleta Daneliuc, șef serviciu, Serviciul Evaluare Complexă a Copilului cu Dizabilități, Cristina Doroftei, șef centru CRRN Mitocu Dragomirnei, Brîndușa Bialy, șef serviciu, Serviciul Echipe Mobile, Laura Bocăneț, asistent medical principal CRRN Mitocu Dragomirnei. coordonator eveniment.

Participă:

٭ CRRN Mitocu Dragomirnei,

٭ CRRN „O Nouă Șansă” Todirești,

٭ CRRN Costîna,

٭ CRRPH „O Nouă Viață” Siret,

٭ Servicii Multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului,

٭ CRRPH Pojorîta,

٭ Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret,

٭ Centrul de Plasament „Mihail și Gavril” Solca,

٭ CRRN Sasca Mica,

٭ CRRN Zvoriștea,

٭ Servicii Multifuncționale Fălticeni,

٭ Clubul de Zi „Împreună” Suceava,

٭ Centrul de Zi „Aripi spre Viitor” Mitocu Dragomirnei,

٭ Casele de tip familial Mihoveni, Șcheia, Adâncata.

 

afis-2016

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.