Țeava de inox gofrată este adesea folosită în montarea sistemelor de energie solară, centralelor termice, instalațiilor de răcire sau în industria alimentară. Costurile reduse dar și fiabilitatea acesteia au convins mulți experți să aleagă acest produs pentru a-și duce la capăt proiectul. Indiferent că ai un business sau vrei să ai un proiect personal, faci o alegere înțeleaptă dacă optezi pentru o țeavă de inox gofrată. De ce? Motivul e simplu! Este un produs care poate fi folosit în numeroase situații, dar mai ale în condiții dificile de lucru, iar eficiența acesteia este mare, în ciuda costurilor reduse. Dacă vrei să afli cum poți folosi o țeavă de inox gofrată și cum te poate ajuta aceasta să îți îndeplinești proiectul, citește în continuare acest articol.

 

Iată cum poți utiliza țeava de inox gofrată în avantajul tău

 

Instalații sanitare, solare sau de aclimatizare

Țevile din oțel inoxidabil sunt versatile și pot fi cu ușurință utilizate în instalații sanitare, sisteme cu panouri solare sau pentru orice fel de instalații cu apă. Pentru a monta instalații solare, ai la dispoziție modele de țevi de inox cu dublă izolare. Cele două tuburi din inox sunt o soluție profesională care te vor ajuta să conectezi eficient și ușor panourile solare. Izolarea perfecte asigură funcționarea până la maxim 175°C și până la minim -50°C, iar protecția anti pasari și rezistență crescută garantează funcționalitatea pe termen îndelungat.

 

Centrale termice

Fie că este vorba de o centrală termică electrică, cu gaz, lemne sau motorină, țeava de inox gofrată de la Shop Einstal este o soluție ideală pe care o poți folosi pentru centrala ta. Poți forma orice lungime a acesteia, în funcție de nevoile tale și poți alege țeava în funcție de diametru și filet. Găsești o gamă variată de țevi dar și alte articole precum, piulițe, nipluri sau garnituri pe care le poți infileta așa cum dorești. 

 

Industria alimentară

Țeava de inox gofrată este adesea folosită în industria alimentară. Flexibilitatea conductelor te scutește de problemele legate de sudură, mai ales că aceasta poate fi montată pe diferite lungimi, în funcție de nevoi. De asemenea, timpul de asamblare și costurile sunt reduse sunt avantajele de care oricine poate beneficia, fie în regim casnic, fie în regim business. În condiții dificile de lucru, țevile din inox poate fi folosite cu succes, mai ales că punctele de conexiune sunt reduse. Forma gofrată a țevii o face să fie ușoară și flexibilă, facilitând montajul în spații dificile. 

Folosește pentru proiectul tău materiale de calitate, rezistente și versatile care să-ți ofere garanția unei lucrări care va rezista pe termen lung. Alege metrajul de care ai nevoie și folosește accesoriile potrivite, în funcție de necesități. 

 

Sursa foto: Pexels.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.