Știai că tipul de mașină preferat de un bărbat poate spune multe despre el? Cu siguranță, cunoști deja trăsăturile de personalitate ale iubitului tău și ceea ce poate să îi facă plăcere sau nu. Cu toate acestea, un mic ajutor suplimentar nu strică niciodată, cu atât mai mult cu cât, înțelegându-i mai bine gusturile, vei putea să îi faci o surpriză plăcută atunci când nu te simți foarte inspirată.

Mai multe studii au arătat că există o strânsă legătură între caracterul reprezentanților sexului masculin și modelul de vehicul care le atrage cel mai mult atenția. Așadar, nu îți rămâne decât să identifici preferințele jumătății tale în materie de autoturisme, să îi înțelegi mai bine tiparul psihologic și, ulterior, să alegi cadoul perfect cu care îl vei lua prin surprindere. 

 

TOP 4 cadouri pentru un bărbat, în funcție de autoturismul pe care îl preferă

 

  • SUV

 

SUV-urile sunt mașini sigure, cu caroserie masivă și robustă. Bărbații care preferă aceste autoturisme sunt extrem de deciși, ambițioși, nu le este teamă să își manifeste emoțiile și sunt în stare să facă orice pentru a-și atinge obiectivele. De asemenea, sunt caracterizați de un spirit competitiv de care se folosesc mereu, indiferent de context, pentru a obține ceea ce vor. Prin urmare, îi poți impresiona cu un dar unic, pe care nu îl mai deține nimeni. Fie că alegi o agendă, un portofel sau un articol mai costisitor, asigură-te că îi oferi iubitului tău un cadou personalizat, pe care este scris numele său, o dedicație sau orice altceva ar putea scoate respectivul obiect din anonimat.   

 

  • Sport sau coupe

 

Autoturismul coupe are, în general, două uși laterale și două locuri, unul pentru șofer și altul pentru pasagerul așezat alături, deși unele modele sunt concepute astfel încât să existe spațiu în spate și pentru alte două persoane. Bărbatul care apreciază acest tip de mașină este, în general, liber, lipsit de obligații, amator de riscuri și aventuri. Îi plac experiențele noi și diversitatea și, atunci când acestea îi lipsesc, are tendința de a se plictisi destul de ușor. Cel mai potrivit cadou pentru el ești chiar tu: surprinde-l cu o atitudine senzuală, jocuri intrigante, sutiene sexy de dantelă și orice fel de accesoriu erotic care, fără niciun dubiu, îi va stârni constant interesul.

 

  • De familie

 

Principala caracteristică a acestor mașini este spațiul amplu pe care îl oferă. Sunt vehicule sigure, încăpătoare și comode. Bărbații care le preferă sunt persoane extrem de practice, cărora le place să facă lucrurile pe îndelete, astfel încât să aibă garanția că nu au intervenit erori. În general, sunt persoane calme, comunicative și răbdătoare. De asemenea, dau întotdeauna dovadă de prudență și preferă certitudinile în locul riscurilor. Cadoul perfect pentru ei este reprezentat de orice fel de obiect care le poate fi util: un gadget, mici electrocasnice sau oricare accesoriu ce le poate face viața mai ușoară.

 

  • Sedan

 

Autoturismele sedan sunt mai mari decât cele sport. De obicei, au patru portiere și mai rar două, dispunând de spațiu suficient pentru patru sau cinci persoane. Bărbatul care se orientează înspre un astfel de model iubește, în general, regulile și contextele convenționale. Este un gentleman perfect, care ar putea oricând să îți cumpere buchete de flori și să te invite la o cină romantică. Apreciază tot ceea ce este clasic, de la muzică până la articolele vestimentare care nu se demodează niciodată. Așadar, îl poți surprinde cu orice fel de cadou elegant și rafinat, indiferent dacă este vorba despre o cravată, un stilou, un obiect care provine dintr-un magazin de antichități sau două bilete la teatru. 

Pin urmare, nu este cazul să îți creezi probleme atunci când se apropie ziua de naștere a iubitului tău și ești nehotărâtă cu privire la ceea ce ar putea să îi placă sau să îi fie util. Amintește-ți că preferințele bărbaților sunt mereu legate de tipul lor de personalitate. Dacă îl cunoști bine, este imposibil să dai greș!

 

Sursa foto: storyblocks.com 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.