Șemineele electrice 3D cu telecomandă și panou de control pentru reglajul facil al preferințelor, reprezintă noua tendință când vine vorba despre dispozitivele ingenioase de încălzire și decor. Acestea reușesc să încorporeze tehnologia avansată de fabricare cu un consum redus de energie și un design exclusivist, venind în întâmpinarea dorințelor clienților de a deține eleganța, confortul termic și magia tipice unui semineu lemne clasic, direct în confortul unui apartament sau al unei locuințe unde spațiul redus, n-ar putea permite în mod obișnuit, o astfel de soluție de încălzire voluminoasă.

Cu cele peste două decenii de experiență neîntreruptă pe piața termicelor neconvenționale din România, specialiștii Pefoc își doresc pentru fiecare client în parte, să reușească să economisească bani și în același timp să se bucure de designul surprinzător al acestor șeminee prevăzute cu tehnologie 3D LED încorporată, ce garantează reducerea considerabilă a consumului de energie.

Pe scurt, orice semineu electric 3D ai alege din stocul propriu al meșterilor din Sibiu, beneficiezi de o ambianță plăcută și oferi personalitate locului tău special din casă, fără să încarci factura de curent. Mai mult, încălzirea cu termostat și afisajul numeric al temperaturii, garantează control total pentru utilizator. Spre deosebire de alte soluții clasice, șemineul electric beneficiază de avantajul că, nu necesită utilizarea unui coș de fum, putând fi folosit și doar în scop decorativ, cu sau fără căldură, în funcție de preferințe și anotimp.

Pentru crearea unei experiențe desăvârșite, guvernate de confort și autenticitate, șemineele electrice 3D sunt prevăzute cu tehnologie de reglare a luminozității și vitezei de propagare a flăcărilor, simulate în funcție de preferințele fiecărui client. Iar pentru o și mai bună fidelitate a senzației livrate de un șemineu veritabil pe lemne, trebuie să știți că unele modele, permit inclusiv instalarea unui sistem audio, capabil să reproducă sunetul specific al lemnelor ce ard mocnit pe foc, în vatra caldă din casa bunicilor sau din cabana în care ai petrecut ultimul concediu de iarnă, alături de familie sau persoana iubită.

Pentru un feeling de design precum cel din casele vedetelor îndrăgite sau din revistele de specialitate, cele peste o sută de combinații diferite și efecte speciale ale flăcărilor, îți vor permite să-ți setezi ambianța pe care ți-o dorești, în funcție de preferințele și starea de spirit. Un alt aspect important, cu rol de siguranță și confort de aceasta dată, îl constituie timer-ul prin intermediul căruia poți opri focul automat, exact la momentul dorit de tine.

Toate opțiunile și întreaga configurație de setări disponibile la un șemineu electric sunt proiectate pe un ecran cu afișaj digital special, care se aprinde și se stinge după 5 secunde. Așa cum menționăm la începutul articolului, șemineele electrice 3D dispun și de o telecomandă și un panou de control, ce permit reglajul complet în funcție de preferințele fiecăruia.

Calitatea și siguranța universului termic poartă numele pefoc.ro – unul dintre cele mai bine aprovizionate magazine online de șeminee din România, având un stoc de peste 9000 de produse și accesorii, la prețuri avantajoase: de la șeminee pe lemne, șeminee clasice sau moderne, la termoșeminee care se pot conecta la sistemul de încălzire al casei și până la sobe pe lemne, încălzitoare de exterior, coșuri de fum profesionale,  focar semineu, burlane și multe alte accesorii pentru construcția proiectului termic la care ai visat dintotdeauna!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.