Luni, 8 iunie, la orele 18:45, lucrătorii SPR 9 Șcheia  au  fost  sesizați  prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană a fost găsită decedată pe stradă.

 S-a stabilit că la data și ora menționate, G. G., de 60 ani, din com. Stroiești, a fost găsit de către niște copii, întins cu fața în sus, pe raza satului Zaharești, com. Stroiești, care mai apoi au anunțat o rudă de a sa, anume pe cumnatul său, care i-a oferit acestuia primul ajutor, însă fără rezultate, mai apoi acesta solicitând intervenția unei ambulanțe.

La sosirea echipajului medical pacientul se afla în poziția decubit dorsal, pe marginea străzii, ocazie cu care s-a procedat la resuscitarea acestuia însă fără niciun rezultat, declarându-se decesul.

Din discuțiile purtate cu familia decedatului cât și cu medicul de familie, reiese faptul că G.G. era cunoscut cu afecțiuni medicale cardiace și era consumator de alcool și fumător.

De asemenea, membrii familiei defunctului au declarat verbal faptul că acesta locuia singur, soția sa fiind plecată în străinătate și că nu au suspiciuni cu privire la deces.

Cadavrul nu prezenta semne de violență și a fost anunțat SML Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.