La 10.01.2021, ora 13:58, lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Solca au fost sesizați prin SNUAU 112 de către numitul S. Marian, de 22 ani, din com. Arbore, despre faptul că a fost lovit de către numitul D. Superman, de 23 ani, din municipiul Rădăuţi.

În urma deplasării la fața locului a fost identificat apelantul S. Marian, acesta declarând verbal faptul că în timp ce se afla în locuinţa din comuna Arbore, unde locuieşte fără forme legale, numitul D. Superman a sărit poarta locuinţei, a intrat în casă şi a început să-l lovească.

S. Marian prezenta urme vizibile de violenţă și a declarat verbal faptul că, conflictul respectiv a avut loc ca urmare a unor discuţii contradictorii dintre D. Superman şi fosta concubină a acestuia, S. Nicoleta.

Totodată, în jurul orei 14:55, polițiștii Poliției or. Solca au fost sesizaţi de către ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi cu privire la faptul că la Spitalul Municipal Rădăuţi s-a prezentat și numitul D. Superman, acesta prezentând mai multe leziuni ca urmare a unei agresiuni.

S-a procedat la verificarea în baza de date a numitului D. Superman, ocazie cu care s-a constatat faptul că faţă de acesta s-a dispus măsura carantinării la domiciliu din data de 08.01.2021, acesta declarând în Punctul de Trecere a Frontierei că pe perioada carantinei se va afla în municipiul Rădăuţi.

Având în vedere aceste aspecte, s-a procedat la sancţionarea contravenţională a numitului D. Superman cu amendă în cuantum de 5.000 lei, conform art. 65, lit. i) din Legea 55/2020. De asemenea, prin adresa din 10.01.2021, s-a procedat la înştiinţarea DSP Suceava cu privire la nerespectarea măsurii de carantinare la domiciliu.

I s-a adus la cunoștință numitului S. Marian faptul că poate depune plângere penală cu privire la faptele săvârșite de către D. Superman în termen de 90 de zile de la săvârșirea acestora, fiind totodată îndrumat către SML Suceava în vederea eliberării unui certificat medico-legal.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii a două infracțiuni de ”lovirea sau alte violențe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.