Mulți oameni au un simț estetic dezvoltat și dau frâu liber imaginației atunci când vor să decoreze casa. Ei stiu exact ce să cumpere și unde să-l plaseze. De asemenea, pot vizualiza culorile și nu se tem niciodată de schimbare.

Pe de alta parte, exista si persoane care au întotdeauna numărul de telefon al designerului de interior pentru apelarea rapidă, în caz de nevoie. Vor să încerce o mulțime de lucruri, dar nu au o înclinație spre artele vizuale. Chiar dacă sunteți unul dintre acei oameni care preferă întotdeauna să caute inspirație pe Pinterest înainte de a face orice renovări majore, nu trebuie să vă faceți griji! 

 

Iată cele mai utile sfaturi pentru amenajarea casei

 

Designerii de interior știu foarte bine aceste lucruri atunci când lucrează cu zeci de clienți și proiecte, iar abordarea lor în ceea ce privește decorarea este mai puțin despre intuiție și mai mult despre metodele de gestionare a proiectelor, completate cu planuri, foi de calcul și liste de sarcini. Puteti vedea aici care sunt cele mai frumoase case și ce elemente de design s-au folosit, dacă sunteți în căutare de inspirație. Prin descompunerea fiecărui aspect al decorării interioare, ei pot urmări progresul lor și pot păstra un plan de decor în funcție de program și de buget. Așadar, în acest fel, se pot asigura cu ușurință că piesele pe care le aleg vor funcționa în schema generală a casei. 

  • Bucătăria ar putea fi o cameră scumpă pentru renovare si, uneori, puteți observa că nu este necesară o transformare completă, pentru a obține un decor mai plăcut. Ușile din bucătărie, de exemplu, oferă un aer boem casei, dacă stiti cum să le alegeti. Puteți cumpăra uși glisante de pe site-ul https://kulttur.ro/usi-interior/glisante/ pentru a pune în valoare spațiul din bucătăria voastră și pentru a obține mai multă libertate de mișcare. Puteți curăța pereții sau îi puteți revopsi, să înlocuiți dulapurile sau chiuveta și să adăugați noi accesorii.
  • Fie că este vorba de sufragerie, sala de mese sau camera de oaspeți, fiecare încăpere are caracteristici diferite. Așadar, fiecare cameră trebuie decorată cu nuanțe atractive, perdele potrivite și piese de artă creativă. Renovați mobilierul vechi pentru a obține un aspect nou cu cel mai mic buget și adăugați elemente textile ce aparțin stilului de design ales, pentru a da o față nouă acestor camere. Un covor, de exemplu, poate oferi profunzime spațiului și ajută la delimitarea zonelor de interes în living.  
  • Este important să aveți o baie spațioasă și luminoasă. În general, vă simțiți obosiți ori de câte ori mergeți în băile învechite. Dacă va gândiți să faceți o schimbare, este important să urmați regulile legate de culori, materiale și luminile folosite. Înlocuiți plăcile vechi cu altele noi și schimbați corpurile de iluminat. Începeți utilizarea becurilor albe, care ofera o vizibilitate mai buna, și evitați lumina galbenă, dacă este posibil. 

Indiferent de stilul pe care îl alegeți pentru amenajarea locuintei voastre, o casă bine organizată este o casă ce oferă o atmosfera liniștită, caldă și primitoare. 

Decorațiunile interioare sunt întotdeauna subiective. Ideile sunt diferite în funcție de personalitatea și de gusturile fiecărui om. Acestea sunt sfaturile pe care le puteți folosi pentru decorarea casei voastre și care vă vor ajuta să transformați locuința într-un tărâm de poveste.

 

Sursă foto: www.shutterstock.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.