O profesoară de la Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” din Cluj-Napoca trebuie să primească despăgubiri în valoare de 30.000 de lei, după ce a fost  batjocorită de doi elevi pe mai multe reţele sociale. Magistraţii Tribunalului Cluj au stabilit, vineri, că responsabilitatea le revine părinţilor celor doi adolescenți.

Fapta a avut loc în anii 2019, când cei doi elevi aveau vârste sub 14 ani, iar profesoara le era dirigintă. După patru ani, magistrații au decis ca părinții celor doi elevi să-i plătească profesoarei suma de 30.000 de lei pentru că au insultat-o pe grupul de WhatsApp al clasei și pe Facebook.

Diriginta a aflat de cele întâmplate tot de la un elev, coleg cu cei doi de clasă, așa că a decis să meargă în instanță și să ceară despăgubiri suma de 50.000 de lei, pentru că, a argumentat ea, i-au fost afectate viața privată și profesională, iar tot ce a pățit a fost greu de îndurat.

Părinții celor doi elevi spun însă că totul a fost doar o glumă și că sentința e prea dură, iar cei doi elevi au plătit deja pentru fapta lor. Unul dintre ei a fost mutat la o altă școală, iar celălalt a avut nota scăzută la purtare, relatează digi24.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.