Am ajuns cu doar câteva zeci de ore înaintea momentului decisiv pentru România, moment în care fie continuăm un regim cu care deja suntem obișnuiți, regim în care am fost mințiți, batjocoriți, regim în care am fost mai săraci, mai înjosiți, regim în care am involuat, în loc să evoluăm, fie facem o schimbare în stilul nostru de viață.

Cel mai adesea ne întrebăm care sunt nevoile României, care sunt nevoile românilor, care este soluția pentru ca aceste nevoi să devină istorie. Am găsit câteva răspunsuri pe care am vrea să vi le împărtășim și dumneavoastră.

România are nevoie de un președinte care nu are nicio legătură cu trecutul comunist! România are nevoie de un președinte care să nu facă politică după vechile tipare, ale comuniștilor.

România are nevoie de un președinte care să se țină de cuvânt. Care să mărească salariile și să nu uite de pensionari, care să creeze locuri de muncă, să investească în spitale, care să promoveze programe pentru tineri.

România are nevoie de un tânăr cu foarte multă putere de muncă, care să reprezinte deopotrivă generația sa, cât și celelalte generații.

România are nevoie de un președinte care va ajuta și va sprijini în continuare clasa de mijloc, prin creșterea economică, care va stimula agricultorii, care va ajuta industria IT, energia, micii întreprinzători, beneficiarii de fonduri europene.

Românii, românii au nevoie de un președinte despre care să se știe absolut tot. Un președinte care să nu aibă un trecut ascuns, care să nu aibă secrete, dosare sau averi suspecte. Un președinte care să nu fi colaborat cu Securitatea și cu fostele regimuri. România are nevoie de un politician nou, cu o gândire modernă.

România are nevoie de un tată de familie, creștin, atașat și mândru de tradițiile românești. Un președinte care să fie alături de români la marile sărbători naţionale şi religioase, care să înțeleagă că este foarte important să fim europeni, dar păstrându-ne specificul şi tradițiile.

România are nevoie de un președinte capabil să elibereze România de regimul Băsescu. Un președinte care să ducă schimbarea până la capăt.

România are nevoie de un președinte care a demonstrat că este un lider Occidental, care a întărit parteneriatul cu SUA, NATO și UE și care a ajutat Moldova în integrarea europeană, în ciuda criticilor Rusiei. România are nevoie de un președinte care vrea stoparea dependenței de gazele rusești, un președinte care lucrează pentru o Românie puternică și apropiată de Vest.

România are nevoie de un președinte care poate combina creșterea economică și protecția socială, făcând dreptate pentru cei care prea mult timp au fost ignorați. Un președinte care să îi apere pe pensionari ori de câte ori este nevoie.

România are nevoie de un alt model de președinte, total diferit de Traian Băsescu! România, românii au nevoie de un președinte care va pune capăt scandalului și certurilor din ultimii 10 ani și va aduce o echipă unită, care va trage în aceeași direcție.

Dacă îți pasă de soarta ta, a familiei tale, a copiilor și nepoților tăi, dacă nu vrei să mai fii indiferent la ce se întâmplă în țară, atunci ieși duminică la vot și votează un președinte care crezi că te reprezintă. Votează schimbarea pe care o dorești în viața ta. Dacă ai fost de acord cu noi, votează candidatul care poate întruni calitățile enumerate mai sus.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.