Interacţionez.ro, în parteneriat cu La Fierărie – Talcioc Cultural, prezintă proiecţia unuia dintre puţinele documentare care au ca temă copyright-ul: The Pirate Bay – Away from Keyboard (TPB-AFK).

TPB-AFK prezintă povestea fondatorilor celebrului tracker de torrente care au ajuns în tribunale, lupta dintre ei şi marile companii Hollywood, MGM sau Warner Bros. Este un film documentar, axat în mare parte pe procese, declaraţii şi câteva părţi din viaţa fondatorilor The Pirate Bay.

Documentarul este realizat de Simon Klose, Martin Persson, Signe Byrge Sørenssen şi Anne Köhncke, în parteneriat cu casele de producții Nonami şi VHX. Toate informaţiile despre documentar se găsesc la tpbafk.tv.

Potrivit organizatorilor, proiecția va fi urmată de o dezbatere despre copyright şi despre cum este interpretat conceptul de marile corporaţii şi cei care vor să „elibereze” internetul.
Dezbaterea nu se vrea a fi una formală, fiind aşteptat orice iubitor de internet şi pentru că, inevitabil, acesta interacționează cu conceptele de copyright, piraterie.

Interacţionez.ro a luat naştere în luna noiembrie a anului 2012 şi este un blog pe care sunt abordate subiecte din IT, Social Media şi Arte Vizuale. Nu revoluţionează internetul, dar cel puțin aduce un plus în România: podcasting-ul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.