Mâhnit, dar în același timp și revoltat, maestrul Ovidiu Șvarț destăinuia ieri, pe pagina sa oficială de facebook: „nu numai că-mi amintesc, dar nici nu pot uita cum la ședința de Consiliu Municipal, din luna noiembrie 2015, am fost acolo ca să-mi susțin un proiect aflat la a treia ediție.

Mulțumesc încă odată consilierilor PSD care au votat proiectul în  «bloc». Ce aș putea spune despre consilierii PNL, care rânjeau și nu au avut nici măcar bunul simț să deschidă dosarul ca să citească ceva despre acest proiect? Bineînțeles că au picat proiectul. Am aflat apoi că totul se întâmpla din cauza unui conflict, de moarte, dintre primar și consilierii PNL. Palpitant! Viceprimarul care a votat împotriva unui proiect frumos și benefic municipiului, a investit mai apoi dublu pentru un site care nu ajută la nimic. L-a deranjat pe dumnealui un comentariu legat, imaginar, la adresa domnului Balan. Pe atunci erau conectați «gaură la orice gaură». S-a rupt lanțul de iubire. Cu site-ul a rămas ca-n tren. Acum dl. Lungu este cel mai iubit fiu al PNL. Să jure ăștia pe mama și pe copii lor că o fac fără interese personale. Mâine cine cu cine se va pupa? Cine cu cine se va urî? Dar poimâine? Dar noi, acești spectatori la acest teatru «râsu-plânsu»? Plătim cam scump pe bilete și avem loc doar în picioare. Trezește-te Suceava! Trezește-te România!”

La ce a spus/scris suceveanul Ovidiu Șvarț despre primarul Lungu și viceprimarul Harșovschi, noi am așeza, în oglindă, doar o parte din articolul din ,,Dosar de politician”

„Liberalii sunt disperați că vor pierde alegerile locale. De aceea au început o campanie disperată de racolat primari de la PSD și UNPR. Cu alte cuvinte, liberalii renunță la criteriile de integritate și dau drumul traseiștilor politici în partid. Cel mai mare pește pescuit recent de liberali este primarul – trădător de la Suceava, pe nume Ion Lungu. Lungu este genul de primar care te vinde și te cumpără ca la piață, numai pentru a-și putea păstra fundul lipit de fotoliul de primar al Sucevei. În 2004, Ion Lungu a câștigat primăria Sucevei din postura de vechi membru al partidului liberal condus de Tăriceanu. Însă, descurcărețul primar a înțeles că Traian Basescu este jupânul României. Așa că Lungu s-a vopsit în portocaliu, iar în 2008 a candidat din partea vechiului partid democrat liberal. De ce este oare nevoie ca aceleași personaje expirate să ne conducă zeci de ani? De ce este nevoie ca Ion Lungu de la Suceava să mai stea încă 4 ani primar, adică în total 16 ani de primarie? Credeți ca acest primar Lungu a transformat Suceava într-un oraș european și că alegătorii s-au îndrăgostit iremediabil de el? …”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.