Profesorul Cezar Anuței, ce vremelnic îndeplinește și funcția de purtător de cuvânt al IȘJ Suceava, este una dintre cele mai mari dezamăgiri de la Inspectoratul Școlar.

Cu maxim zece informări de presă pe an, dar și cu abilități de comunicare de nivelul liceului, Cezar Anuței mai dispune și de multă aroganță, atunci când un reprezentant al mass-mediei își permite să-l sune ca să-i ceară o informație.

Cel mai recent exemplu în acest sens a avut loc luni, 22 iunie, când un reporter al SuceavaLIVE l-a contactat telefonic pentru a obține câteva informații, de interes public, cu privire la examenul de Bacalaureat.

Astfel, vă informăm că lucrările elevilor suceveni vor fi corectate la Iași, iar în județul Suceava au ajuns cele din Maramureș.

Aceasta este o informație obținută „pe surse”, întrucât distinsul domn Cezar Anuței n-a transmis nici până în acest moment răspunsul la această întrebare, deși i-a fost solicitat încă de ieri.

 

One Response

  1. Andrada

    De când trebuie anunțate în gura mare județele care fac schimb de subiecte, fie că e EN sau Bacalaureat? Nu mai aveți lucruri interesante de prezentat și mâncați rahat? Un articol de toată jena, scris probabil de un frustrat. Anuței a procedat corect, tâmpiților. Să-și vadă presa de lungul nasului, că nu interesează pe nimeni știrile astea de 2 bani, „pe surse”.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.