O serie de orori sunt în curs de investigare în Caracal, judeţul Olt. Echipe ample de poliţişti au descins în gospodăria unui individ, unde au fost găsite rămăşiţe umane.

Ar fi vorba despre mai multe victime, spun surse din anchetă. Totodată poliţiştii au de rezolvat cazuri de dispariţie fără indicii, inclusiv a două adolescente, despre care nu se mai știe nimic.
Suspectul în casa căruia se fac acum căutări are 57 de ani şi este fost mecanic. La faţa locului sunt echipe de specialişti care verifică fiecare centimetru.
Surse din anchetă au declarat că în urma percheziţiilor la locuinţa unui bărbat au fost găsite resturi umane calcinate şi bijuterii similare celor purtate de fete.

Serie de orori în Caracal. Cine este suspectul

A fost scoasă şi apa din fântâna şi se fac săpături în curte. Într-un butoi ar fi fost găsite mai multe rămăşiţe, care par a fi umane. Surse din anchetă spun că ar fi vorba despre trei victime, însă nu este exclus ca numărul lor să fie mai mare.
Criminaliştii au în lucru, dosare de dispariţii – inclusiv privind două fete, de 15 ani, din Caracal. Una dintre ele a dispărut în aprilie, cealaltă în urmă cu două zile.
Se ştie că fiecare dintre ele ar fi luat o maşină la ocazie, Și tot anchetatorii ştiu că suspectul la care se fac vineri percheziţii făcea astfel de transporturi de persoane. Mai mult, una dintre victime ar fi sunat la 112 tocmai din curtea individului, spun surse din poliţie.
Anchetatorii au mai făcut două percheziţii până să ajungă la casa acestui mecanic. Bărbatul este căsătorit şi are patru copii. Familia este plecată însă la muncă, în Italia.

Oamenii legii nu au oferit mai multe informaţii deocamdată, pentru a nu fi periclitata ancheta, care este în plină desfăşurare. Totodată, conducerea Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi Institutului Naţional de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfăşurate de colegii din Olt cu privire la cazul de la Caracal.

Cine sunt cele două fete dispărute în Caracal

Alexandra Mihaela Mâceşanu, în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, din judeţul Olt, a dispărut în data de 24 iulie, când, în jurul orei 10, a plecat către Caracal. Adolescenta are înălţimea de 1,60 m, greutatea 55 kg, părul şaten, lung si drept, ochi verzi, faţă ovală, iar pe frunte are o cicatrice veche de aproximativ 0,5 cm.
O altă fată din judeţul Olt, din comuna Dioşti, Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 18 ani, a dispărut în 14 aprilie. Ea plecase de acasă, către Caracal, pentru rezolvarea unor probleme personale. La acel moment, era elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Neniţescu din Craiova.
Ea are înălţime de 160 cm, constituţie atletică, faţă ovală, păr şaten lung, ochi căprui. La data plecării, era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupţi în genunchi, pulover de culoare negru, tenişi de culoare albastră. Conform Poliţiei, fata avea asupra ei telefonul mobil, care era închis, la momentul postării anunţului dispariţiei.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.