Duminică, 26 martie, în jurul orei 09:45, Emilian R. în vârstă de 47 de ani din municipiul Suceava, în timp ce conducea ansamblul de vehicule format din autoturismul marca Ford care tracta remorca pe DN 17 din loc. Molid, având direcția de deplasare  spre municipiul Suceava, nu a adaptat viteza de deplasare intr-o curbă deosebit de pericuoasă la dreapta, intrând în derapaj fapt pentru care a intrat în coliziune cu parapetul metalic din capătul podului de peste râul Moldova, ulterior autoturismul fiind proiectat peste pod în albia râului.

În urma impactului, soția conducătorului, pasageră de pe locul dreapta spate, a suferit leziuni ușoare fiind transportată de un echipaj SAJ la Spitalul de Urgență Suceava. Victima a fost diagnosticată in primă fază cu policontuzionat prin accident rutier, plagă contuză frontală, traumatism ușor coloană.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior in urma consimtământului a fost recoltată  o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de, vătămare corporală din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.