Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării (FLSC), în colaborare cu Centrul de Reușită Universitară din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, inițiază o serie de dezbateri academice dedicate studenților de la specializarea Comunicare şi Relaţii Publice. Aceste întâlniri au ca obiectiv implicarea studenților în cadrul unui spațiu organizat, care să contribuie atât la aprofundarea noțiunilor și principiilor acumulate pe parcursul programului academic de studii, cât și la o cunoaștere practică a problematicilor actuale din sfera publică și socială.

Lansarea Dezbaterilor Academice în domeniul Comunicării și Relațiilor Publice va avea loc joi, 18 aprilie 2019, ora 1400 în Aula Corpului E din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, având-o ca invitat special pe Elena-Mirela ADOMNICĂI, prefectul județului Suceava.

La această întâlnire, cu tema Importanța comunicării în managementul instituțiilor publice, studenții vor avea posibilitatea să dezbată împreună cu prefectul județului subiecte care vizează managementul public și rolul comunicării în soluționarea problemelor cetățenilor, comunicarea intra și interinstituțională, precum și promovarea imaginii instituțiilor publice la nivelul comunității.

Pentru viitoarele Dezbateri Academice în domeniul Comunicării și Relațiilor Publice, organizatorii au în vedere realizarea unui parteneriat sustenabil cu instituțiile publice, mass-media și sectorul antreprenorial, ai căror reprezentanți vor fi invitați în cadrul acestor întâlniri, pentru a împărtăși studenților din propria experiență.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.