Fetița de un an și jumătate intoxicată cu fum după ce un incendiu a izbucnit în camera în care se afla împreună cu  fratele ei, de doi ani și jumătate, a decedat.

Focul a izbucnit ieri după-amiază, în jurul orei 16:00 și a fost stins de vecini, înainte de sosirea pompierilor. Din păcate, în încăpere se aflau cei doi copilași care au fost găsiți în stare foarte gravă de echipajele de intervenție sosite la fața locului.

Potrivit ISU Suceava, fetița era în stop cardio-respirator, însă după câteva minute bune de eforturi medicii de pe echipajele SMURD reușind să o resusciteze micuței. Fratele ei puțin mai mare a necesitat intubarea, imediat după stabilizare cei doi copii împreună cu mama lor fiind transportați la Spitalul Județean Suceava.

Starea fetiței a fost foarte gravă, ea ajungând la unitatea spitalicească cu arsuri ale căilor respiratorii și pe  70-80%  din corp. Din nefericire, aseară, la ora 21:30, micuța a încetat din viață.

În privința băiatului în vârsta de 2 ani și jumătate, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, dr. Mircea Alexandru Macovei, a spus că medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea de sănătate a micuțului.

 

Fetița intoxicată în incendiul de la Salcea a decedat. Medicii vin cu declarații cu privire la starea băiețelului.

Publicată de suceavalive.ro pe Miercuri, 23 ianuarie 2019

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.