Avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a facut noi dezvaluiri, luni seara, in cadrul unei interventii telefonice la un post de televiziune national. Aparatorul fostei sefe a PMP a divulgat care sunt marile semne de intrebare din dosarul Elenei Udrea: „Puteti sa-mi explicati cum e posibil sa fie trimis in judecata cel ca ar fi luat mita iar cel care a dat mita sa nu fie trimis si sa se disjunga cercetarile ca fiind incomplete?”

Cu toate acestea, avocatul Chiciu a declarat că merge cu incredere, marti, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se va judeca contestatia Elenei Udrea.
„Ne-am asteptat ca doamna Elena Udrea sa nu fie transferata. Va amintesc ca a existat o acuzare de spalare de bani, brusc s-au disjuns cercetarile si ne-am gandit ca ar fi fost util si elegant din partea procurorilor sa continue cercetarile. Dimpotriva, brusc acuzatiile acelea celebre cu postacii au disparut si toate fundamentele mentinerii in arest s-au epuizat. Doi. Transferul trebuia sa fie realizat martea. Cum va explicati ca a fost realizat peste noapte, intr-o dimineata, fara ca avocatii sa stie, fara ca dansa sa se poate pregati?
Sunt elemente de coincidenta mult prea mari, si din acest punct de vedere e grav ca disjungerile ascund o inabilitate a procurorilor de a face o acuzare grava si demonteaza caracterul lor de a-i limita doamnei Elena Udrea pregatirea pentru termenul de maine.
Maine merg cu incredere la Inalta Curte la completul instantei de judecata care va judeca contestatia pentru ca cred ca argumentele scurte, retorice, pe care le-am prezentat azi pot fi demonstrate, a mai precizat avocatul Elenei Udrea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.