Criminalul din Braşov care şi-a ucis copiii şi soţia în somn nu regretă nici acum cumplita faptă, a declarat, joi, la ultimul termen al procesului, avocatul socrilor lui Florin Buliga. 
Florin Mircea Buliga, de loc din Suceava, care era stabilit în Brașov,  și-a înjunghiat soția Elena-Monica, și copiii, Ioana și Matei, în propria casă, în timp ce aceştia dormeau, în noaptea de 26 spre 27 martie 2018.

La ultimul termen al procesului, avocatul familiei Monicăi, soția ucisă, a declarat că Buliga nu a arătat până în acest moment vreo urmă de regret pentru fapta comisă.

Avocatul acuzării, Marius Iacobescu, a cerut magistraților condamnarea pe viață a lui Buliga, ținând cont de gravitatea faptelor sale.

La ultimul termen al procesului, care a avut loc la Tribunalul pentru Minori și Familie Brasov, ședinta a fost declarată secreta. Buliga a fost adus în sala de judecată ferit de ochii presei.

Au fost prezenți și părintii soției sale, mama acesteia declarând, la final, cu lacrimi in ochi ca vrea ca Buliga să primească pedeapsa cea mai mare.

Buliga și-a ucis soţia și copiii în 27 de minute

Florin Mircea Buliga şi-a ucis familia în noaptea de 26 spre 27 martie 2018. Femeia avea 42 de ani, iar copiii numai 18, respectiv, 13 ani. Criminalul a spus că uciderea lor i-a ajutat de fapt, fiind acum într-o lume mai bună.

El a spus în cadrul anchetei că a mers la Mănăstirea Şinca Veche, unde s-a rugat şi a participat la o prelegere ţinută de o măicuţă, care prezenta mănăstirea unor turişti.

Pe drumul spre Braşov, bărbatul spune că a avut o revelaţie şi a conştientizat păcate comise de el, motiv pentru care ar fi vrut să-şi ia viaţa. Cu ajutorul unui cuţit pe care îl avea asupra sa, el susţine că a încercat să se înjunghie în inimă, dar anchetatorii spun că rana produsă a fost una superficială.

Bărbatul a ajuns acasă, iar prima persoană pe care a omorât-o a fost soţia sa. Femeia adormise pe o masă de masaj, iar bărbatul a înjunghiat-o în inimă.

La jumătate de oră după comiterea faptei, acasă a venit fata lui, în vârstă de 18 ani. El a stat de vorbă cu ea, fără a-i spune însă ce făcuse, iar la un moment dat fata a mers în camera ei şi s-a culcat. Apoi, bărbatul a mers şi a înjunghiat-o în inimă cu acelaşi cuţit cu care el ar fi încercat să se sinucidă.

Ultima victimă a fost băiatul său, de 13 ani. Bărbatul a mers în camera acestuia şi l-a înjunghiat în inimă.

El a povestit anchetatorilor că prin aceste fapte ar fi făcut un bine membrilor familiei sale, considerând că lumea este nedreaptă, iar soţia şi copiii săi se află acum într-o lume mai bună şi sunt liniştiţi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.