Uwe Maya este un cetatean de origine germana, stabilit in prezent in Romania, unde continua ceea ce a inceput in tara natala: dezvoltarea afacerilor de succes.

uweOportunitatea de a ajunge in Romania l-a adus cu gandul la ideea gasirii perechii potrivite, scop pentru care a ales si o metoda moderna: mass media.

Ce calitati trebuie sa detina partenera de viata potrivita pentru un businessman de succes? Un rezumat din punct de vedere personal al acestor detalii ofera chiar Uwe Maya.

Familista convinsa – “pentru ca jumatatea perfecta trebuie sa te intregeasca, trebuie sa te completeze si trebuie sa stie sa puna mai presus relatia decat planul individual” – declara Uwe.

Buna gospodina – impresionat de bucataria romaneasca si de meniurile specifice traditionale si foarte gustoase, Uwe cauta o partenera care stie sa gateasca, pentru simplul motiv ca mancarea facuta acasa este tot timpul mai gustoasa decat cea servita in oras.

O persoana echilibrata – “Cu totii avem obiective pe care vrem sa le ducem la indeplinire, dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci doar sacrificii pentru ca profesionalul sa aiba de castigat. Trebuie sa stii sa tii un echilibru, pentru ca daca pui accent doar pe personal sau doar pe profesional, nu vei avea deloc de castigat.” – afirma Uwe.

O persoana cu care sa poti vorbi deschis – Uwe pune accent atat pe conversatii cotidiene, cat si pe discutii despre subiecte si experiente profunde. Sunt in egala masura de importante, motiv pentru care si partenera trebuie sa prezinte acelasi interes pentru conversatie.

Aspect fizic placut – pentru ca nu este o persoana superficiala care sa puna accent doar pe aspectul fizic, Uwe face doar aceasta mentiune: “Imi place frumusetea exprimata prin simplitate”.

Desigur, toate aceste caracteristici se bazeaza pe reciprocitate. Uwe este dispus sa ofere, la randul, completarea necesara pentru ca relatia sa fie una stabila si de lunga durata. Ce poate oferi Uwe este descris in randurile urmatoare:

Angajament si afectiune – “Sunt dispus sa investesc oricat, atat sentimente cat si daruire, pentru ca timpul petrecut impreuna cu o persoana sa fie cat mai placut.”

Incredere si prietenie – “Orice relatie incepe cu prietenia si se consolideaza prin incredere. Fara incredere in partener nu ai nimic, de aceea sunt dispus sa le ofer pe ambele.”

Diversitate – “Sunt o persoana careia ii place varietatea. Pot sa includ oricand orice tip de activitati in rutina zilnica, pentru a elimina plictiseala. Nu cred ca aceasta isi are locul in viata nimanui, cel putin nu ar trebui.

Trairi si amuzament – “Mai tot timpul sunt energic si vesel. Cred ca viata ar fi mult prea monotona daca nu am avea parte si de cateva momente vesele. Caut o partenera cu care sa pot impartasi veselia.”

Libertate – “Fiecare dintre noi are nevoie uneori de un spatiu personal, de un moment in care sa poata reflecta. Sunt constient de acest lucru si cu siguranta sunt dispus sa il ofer la randul meu.”

Persoanele care considera ca intrunesc elementele descrierii de mai sus il pot contacta pe omul de afaceri pe profilul sau de Facebook Uwe Maya (click aici).

 

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.