Dieter Langhein, preotul din Kleinmachnow, cel care are o legătură de suflet cu comunitatea din Pojorîta, s-a arătat încântat de rezultatul pe care l-a obținut prietenul său din Bucovina, primarul Ioan Bogdan Codreanu, la alegerile din 5 iunie. Acesta l-a felicitat pe edilul din Pojorîta în numele tuturor celor care au avut ocazia să ajungă în această comună și care au rămas impresionați de ce au găsit aici.

Cu bucurie am aflat despre rezultatul alegerilor. Din toată inima, îl felicit pe Ioan Bogdan Codreanu și pe colaboratorii săi. Eu cred că este rezultatul unei munci solide şi de viitor în comuna Pojorîta. Şi eu mă mândresc cu echipa de la Pojorîta și mă gândesc că şi noi, cei din Kleinmachnow, am putut contribui cu puţin, la dezvoltarea comunei Pojorîta. Desigur, pentru viitor acest rezultat înseamnă din nou muncă, osteneală şi mobilizare pentru oameni, pentru cei care cred în primarul lor. Vreau să-mi exprim şi în numele întregii echipe pentru România din Kleinmachnow, sprijinul nostru în limitele posibilităţii noastre. Mă bucur din toată inima pentru Bogdan Codreanu şi îi mulţumesc bunului Dumnezeu şi transmit călduroase salutări la «casa mea» din Bukovina. Salutari calde şi prietenești”, a transmis Dieter Langhein, preotul din Germania.

Dieter Langhein și Ioan Bogdan Codreanu

Ioan Bogdan Codreanu a fost reales la alegerile locale din 5 iunie, de către locuitorii comunei Pojorîta, acesta fiind deja la al treilea mandat de primar. Edilul a obținut un scor de 81,15 %, având și o majoritate covârșitoare în Consiliul Local: 10 consilieri PMP, 2 PNL și 1 PSD.

3 Responses

 1. ion

  Da nu ziceai Ralucuto ca preotul german nu vrea in politica.Tu va mama voastra sleahta de hoti si mincinosi…

  Răspunde
 2. Adina S

  Au disparut comentariile de ieri . Domnita draga, poti sa imi stergi mie comentariul da nu imi schimbi parerea. La Suceava tot ai sa dai tu socoteala cuiva pentru ca manipulezi in halul asta si iti garantezi ca intr-o zi ai sa iti pierzi chiar postul !

  M-am saturat sa va gasesc minciunile peste tot , vorba lui Ion parca publicasesi matalita ca nu vrea preotul in politica si acum face declaratii ? Amuzant , e amuzant pentru noi astia care avem la activ mai multe carti citite decat vei avea dumneata vreodata.

  Este atat de usor sa fii cumparat in zilele astea , in meseria dumneata !Care e pretul pe care il plateste Codreanu ? Oare merita sa faci asta dat fiinda situatia lui actuala . Esti tanara si parca nu ar merita sa te patezi asta dar asta este la alegerea ta .
  Seara frumoasa!

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.