La data de 14.07.2015, în jurul orei 19.10, pe str. Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un bărbat, de 72 ani, din localitate, în timp ce conducea vehiculul cu tracțiune animală, a virat corespunzător stânga, iar în momentul în care a ajuns în intersecție, din cauza unei denivelări în carosabil vehiculul s-a balansat, iar o pasageră, de 58 ani, tot din localitate, aflată în vehicul, pe partea dreaptă, a căzut pe carosabil suferind leziuni.

Întrucât femeie a precizat că nu a suferit leziuni grave și nu dorește să fie transportată la spital, căruţaşul a ajutat-o să urce din nou în vehiculul cu tracțiune animală și a transportat-o la domiciliul său aflat în apropiere.
După câteva minute, văzând că starea sa de sănătate se agravează, a solicitat unei vecine să sesizeze prin „S.N.U.A.U 112” producerea accidentului.
Ulterior, femeia a fost transportată cu un echipaj al ambulanței la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.
Conducătorul vehiculului cu tracțiune animală a fost supus testării cu aparatul etilotest, însă nu a reușit să finalizeze nici un test, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-a recoltat o mostră de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Victima nu a putut să fie supusă testării cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate dar şi agitație în care se afla, însă i s-a recoltat o mostră biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.