Bine ați venit în anul alegerilor importante, 20-20, cum ar spune cineva!

Începem anul cu forțe noi, însă cu politruci vechi, iar  noutățile politice de la nivelul județului Suceava se bazează pe acuzațiile opoziției la adresa celor de la putere, ați crede dumneavoastră, și cam atât.

Există însă și bătălii în interiorul partidelor, iar cea mai nostimă situație în acest sens a fost când fostul prefect PSD al județului, Elena Adomnicăi, i-a cerut demisia președintelui Organizației Municipale a PSD, Dan Ioan Cușnir.

Când spun i-a cerut, vă imaginați că nu personal, ci prin intermediul cuiva apropiat din PSD, nu?

Astfel, a ajuns să îi ceară Stan demisia lui Boby, după ce, cu puțin timp înainte, președintele PSD Suceava îl felicitase pe Boby pentru rezultatul de la prezidențiale.

Nu e de mirare ce i-a răspuns Boby: „dacă e pentru rezultat, domnule președinte, îmi dau (n.r. demisia) după ce vă dați și dumneavoastră”, un răspuns confirmat chiar de domnul Cușnir.

O altă dorință înaintată peștișorului de aur, adică domnului Stan, de Elena Adomnicăi a fost, pe lângă demisia lui Cușnir, și un loc fruntaș pe o listă la alegerile din acest an.

Vestea proastă este că Elena Adomnicăi s-a mai aflat pe o listă pentru alegerile parlamentare, doar că, în urma unei vizite a unei persoane, tot apropiate de domnul Stan, la București, s-a șters cu radiera numele acesteia și s-a trecut altceva… 🙂

Iubitoare de faimă și prim-plan, lucru dovedit încă din perioada în care se bucura de funcția primită de Ziua Femeii, Mirela Elena Adomnicăi a revenit în partidul pe care îl lăuda în emisiuni încă din perioada în care era prefect. Așa a ajuns să fie unul dintre subiecții sondajului de opinie realizat pentru a se desemna cel mai potrivit candidat la Primăria Suceava, alături de senatorul Virginel Iordache și de cel pe care l-a vrut eliminat înainte de sondaj, adică de consilierul județean, președintele O.M. a PSD, Dan Ioan Cușnir.

Mirela Adomnicăi a mai declarat public și că nu va ninge până în ianuarie, că nu vor exista alegeri anticipate și având în vedere că lucrurile stau exact invers poate că ar trebui să se hotărască ce vrea să se facă atunci când partidul vrea să o facă mare. Mă rog, câțiva din partid.

 

MIRELA ADOMNICĂI LA ȘEFIA ZONEI DE MUNTE. ATÂT S-A PUTUT, MAI MULT S-A VRUT

 

Mirela Adomnicăi răspunde astăzi de zona de munte a județului, însă vocile din partid spun că Ioan Stan încearcă să îi lase partidul moștenire.

În acest sens și Mirela Adomnicăi a început de ceva vreme întâlnirile cu primarii, sunatul acestora cu diferite pretexte și aparițiile în spațiul public.

 

 

Bătrâne, bătrâne, să fie democrație!

 

Referitor la pensionarul Ioan Stan voiam doar să vă spun că a dat ordin ca adresa redacției SuceavaLive să fie scoasă din baza de date în care se află toate adresele de mail către care pleacă comunicatele de presă.

Acest lucru s-a întâmplat la foarte scurt timp după ce un jurnalist al ziarului a participat la o conferință de presă în care i-a adresat câteva întrebări președintelui PSD Suceava.

Timp de trei ani ziarul SuceavaLive a publicat toate informațiile transmise de PSD așa proaste cum erau.

Ce a dovedit Ioan Stan prin acest gest n-are legătură cu democrația, la fel cum Ioan Stan nu are legătură cu limba română și cuvântul LIDER!

Să auzim de bine!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.