În parcare la Kaufland Rădăuți veți găsi o doamnă din Siret care visează să strângă bani pentru ca fetele ei să aibă parte de un laptop. Acesta este anunțul postat pe Facebook de tânăra Gabriela Tofănel, care, în urma discuțiilor purtate cu femeia din Siret, a decis să îi facă cunoscută povestea.
„În schimbul unei donații modice, veți lua acasă o pernă decorativă (cusută de ele) și veți ajuta ca visul lor să devină realitate.
Pe mine m-a impresionat discuția cu ea si una din fete și povestea lor, așa că am rugat-o pe doamna să îmi lase un număr de telefon pentru cei care vor să facă o bucurie 🌞 și am promis că voi da vestea mai departe.
O puteți contacta pe doamna la nr. : 0748641121
🎁Update:
-puteți comunica cu dna pe WhatsApp (astfel vă poate trimite poze cu diferite modele)
– într-un timp scurt postarea a ajuns la un număr mare de persoane și multe dintre acestea și-au manifestat dorința de a ajuta așa cum au considerat de cuviință ❤️
– M-a bucurat nespus să văd multe dovezi de compasiune, empatie, solidaritate. Faptele bune au prins și prind în continuare contur, oferind speranță (de care avem mare nevoie pentru a privi cu încredere spre o lume o mai bună)
– Mulțumesc!”, a scris Gabriela Tofănel pe Facebook.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.