Directorul de la Crucea Roşie Sibiu, Răzvan Biriş, transmite un mesaj dur celor care nu respecta măsurile anti-COVID şi persoanelor care nu cred în virusul SARS-CoV-2.

Întrebarea mea este este DE CE? De ce, române? De ce nu te poţi abţine, deşi vezi ce e în jurul nostru, peste tot în lume? Mureai fără nuntă, fără botez cu sute de persoane, jumate băgate pe șustache, să forţezi regula? Mureai dacă săreai un an şi nu postai toaletele lucioase de la ziua ta, stând bot în bot la pahar, să ţi se vadă botoxul? Mureai dacă nu urlai celebrul tău uuuuu cu şampania pe la petreceri fără rost şi mai ales fără discernământ? Te-ai bronzat, ai poze în primul rând pe şezlong la Mamaia? Câte laicuri ai ingurgitat? Te simţi inteligent(ă) că i-ai fentat pe ăştia de ne tot închide şi tot şi ai mai tras un chef pe la pensiuni?”, a scris Răzvan Biriş pe Facebook.

Directorul Crucea Roşie Sibiu îi dojeneşte pe cei care nu cred în existenţa virusului şi pe cei care nu respectă măsurile sanitare şi de distanţare fizică.

Nu, tu eşti în putere şi nu ai murit. Dar ai pe conştiinţă 7.273 de decese până ieri. And counting… Plus atâţia rămaşi cu sechele, plus personal medical la pământ, epuizat, plus afaceri distruse. De tine, inteligentule/ inteligento (da, fără cratimă, închipuie-ţi)! Tu, care ai învăţat să distribui statistici irelevante, că ai auzit că se moare şi de altceva, tu care ai aflat de fapt ce se doreşte la nivel mondial, tu, care nu crezi în treaba asta până nu ajungi cu masca de oxigen pe faţă! Atât ai fost rugat, române, să te gândeşti şi la alţii, mai slabi şi mai vulnerabili ca tine. Să asculţi nişte amărâţi de experţi, cercetători, medici, să arăţi compasiune şi decenţă. Sus paharul, fiinţă superioară ce eşti! Ai învins, eşti tare! Să fii sănătos!, a completat Biriş.

Sursa: Ziare.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.