Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, anunţă că instituția pe care o reprezintă eliberează biletele de tratament aferente seriei a III a. În acest context, directorul Constantin Boliacu aduce la cunoştinţă  pensionarilor suceveni că se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava pentru eliberarea unui bilet din această serie.

„Persoanele  care au calitatea de pensionar şi sunt interesate de acordarea unui bilet de tratament, dar nu au formulat cerere până la acest moment, se pot prezenta la Casa Judeţeană de Pensii Suceava şi pot depune cerere în acest sens, până pe data de 6 aprilie 2022”, a transmis Constantin Boliacu.

Pentru această serie, au fost alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava 90 bilete de tratament, în staţiunile 1 Mai, Amara, Buziaş, Căciulata, Herculane, Olăneşti, Techirghiol, Vatra Dornei, Călimăneşti, Covasna, Pucioasa, Moneasa, Nicolina şi Geoagiu Băi.

Plecarea în staţiune  se va face  în intervalul  08.04.2022- 11.04.2022.

În cazul în care nu vor exista solicitări pentru aceste bilete de tratament, ele vor fi returnate Casei Naţionale de Pensii Publice.      

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.