Vineri, 1 octombrie, este sărbătorită Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, iar cu acest prilej, directorul Casei Județene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, a trannsmis un mesaj tuturor vârstnicilor din județul Suceava. Acesta a precizat că, în fiecare an, în prima zi a lunii octombrie, ne gândim cu precădere la vârstnici, fie că sunt parte din familie, fie că sunt parte din comunitate. Este o zi pe care  trebuie să le-o dedicăm în totalitate şi în care trebuie să ne amin­tim că datorită trecutului lor avem noi prezentul.

„Ziua de 1 Octombrie, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, îmi oferă plăcutul prilej de a adresa tuturor pensionarilor, vârstnicilor suceveni, calde urări de sănătate, viaţă lungă şi liniştită alături de cei dragi.

Astăzi şi în fiecare zi, avem datoria să le răspundem cu dragostea, recunoştinţa şi respectul cuvenit pentru munca şi experienţa lor de viaţă pe care cu dăruire şi nobleţe sufletească au ştiut să le transmită generaţiilor tinere.Desi adresam aceste urări în  ziua de 1 octombrie, respectul nostru se îndreapta în fiecare zi către persoanele de vârsta a treia, a căror înţelepciune  trebuie  valorificată  în continuare, prin încurajarea de a participa activ la viaţa economică, politică, socială şi culturală, dar şi pentru promovarea unei imagini pozitive a îmbătrânirii, lipsită de discriminare, prin incluziune socială.

În calitate de Director Executiv al Casei Judeţene de Pensii Suceava, îi asigur pe cei vârstnici că  în  cadrul instituţiei a  cărei  activitate  o conduc, vor găsi  mereu receptivitate  şi  disponibilitate pentru  soluţionarea  problemelor  cu  care  se  confruntă,  bineînţeles , cu  respectarea cadrului legal existent în materie, în vigoare.

Pentru eforturile, sacrificiile şi  exemplele de demnitate şi echilibru pe care ni le oferiţi zilnic, pentru tot ceea ce reprezentaţi pentru noi, vă doresc tuturor celor care ne puteţi fi părinţi sau bunici,sănătate, bucurie în suflet şi puterea de a depăşi cu înţelepciune provocările zilelor  noastre! 

Vă asigur de cele mai alese gânduri de preţuire şi vă doresc un sincer «La Mulţi Ani!»”, a transmis Constantin Boliacu, directorul CJP Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.