În această perioadă Aeroportul Internațional Sibiu, împreună cu Asociația Aeroporturilor din România, au organizat cea de-a 27-a ediție a conferinței anuale și Adunării Generale a Asociației Aeroporturilor din România, eveniment la care au participat și directorul Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare”, Ioan Măriuța, alături de o delegație de la Suceava.

Potrivit directorului aeroportului sucevean au fost abordate cele mai importante și de actualitate teme din domeniul aviației. Evenimentul a reunit reprezentanți ai instituțiilor de stat cu atribuții în domeniul aviației civile, directori generali ai aeroporturilor și specialiști din industria aeronautică, din țară și din străinătate.

Delegația suceveană a fost formată din managerul Ioan Măriuța, directorul comercial Cristi Cocuz, alături de Claudiu Brădățan, Șef Direcția Turism, Consiliul Județean Suceava. Aceștia le-au vorbit celor prezenți despre „IMPACTUL AVIAȚIEI CIVILE ÎN DEZVOLTAREA TURISMULUI”. Trebuie amintit faptul că principalul obiectiv al aeroportului sucevean este siguranța aeroportuară, de la care nu se face rabat.

În deschiderea conferinței au luat cuvântul David Ciceo, președinte al Asociației Aeroporturilor din România, Marius Ioan Gîrdea, director general al Aeroportului Internațional Sibiu, Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, precum și reprezentanți ai Ministerului Transporturilor și ai Autorității Aeronautice Civile Române.


Principalele teme abordate în cadrul acestei întâlniri de la Sibiu
au fost structurate pe patru sesiuni și au prezentat aspecte legate de dezvoltarea aviației civile din România în următorii cinci ani, provocările viitoare în securitatea aviației civile, impactul aviației civile în dezvoltarea turismului, precum și de reglementările, tehnologiile și standardele în aviația civilă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.