Medicul stomatolog Cătălin Graur, de la DSP Vrancea, a preluat funcția de director interimar al Direcției de Sănătate Publică Suceava.

Medicul Cătălin Graur trebuie să o înlocuiască la conducerea DSP Suceava pe dr. Manuela Trifan, care a primit decizia de încetare a mandatului de director executiv interimar pe care îl avea la DSP Suceava. Manuela Trifan se întoarce la postul deținut anterior la DSP Iași. 

Potrivit Vrancea24. marți, 19 mai, a fost o zi „încărcată” pentru medicul Cătălin Graur. Conform procedurilor, doctorul Graur și-a preluat postul de director executiv al Direcției de Sănătate Publică Vrancea, după expirarea perioadei de suspendare (Cătălin Graur fusese înlocuit, pe 13 aprilie, cu Cătălin Bunghez, prin ordin al ministrului Sănătății). Apoi, a aflat că instanța i-a respins solicitarea de suspendare a ordinelor ministrului Sănătății de schimbare a sa din funcția de director executiv al DSP Vrancea și, respectiv de numire a doi directori noi: unul executiv și unul adjunct. Însă, mai târziu, Cătălin Graur s-a trezit cu o nouă decizie din partea Ministerului Sănătății: detașarea temporară la conducerea DSP Suceava. Însă, se pare că doctorul Graur a intrat, între timp, în concediu medical. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.