Directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor, Daniel Drăgoi a recurs la un gest mai puțin obișnuit, însă pornit din situația disperată în care se află județul Suceava din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta a îngenunchiat în fața instituției și s-a rugat la Dumnezeu pentru ca pandemia care a afectat și județul nostru să se sfârșească.

„Ca director al instituției am luat toate măsurile posibile, am dezinfectat clădirea, am luat măsuri de siguranță pentru oameni dar este un moment în care trebuie să reunoaștem că trebuie să venim cu smerenie și cu rugăciune înaintea lui Dumnezeu să ajute județul Suceava, să oprească această pandemie. Numai Dumnezeu poate opri această pandemie și pe această cale aș vrea să îndemn toți colegii de la instituțiile publice să ne smerim înaintea lui Dumnezeu și să se îndure Dumnezeu de județul nostru și de țara noastră”, a declarat Drăgoi pentru svnews.ro.

Trebuie precizat că Daniel Drăgoi face parte din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava, cel care gestionează situația cu care se confruntă județul în prezent.

 

 

Sursa foto: svnews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.