Poliţia desfăşoară activităţi de identificare a lui Ciornohuz Dan Dumitru, un bărbat de 50 de ani, cu domiciliul în comuna Tomești, județul Iași, care în data de 17 august a plecat din municipiul Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava în direcția municipiului Cluj Napoca.

În seara zilei respective, și-a contactat telefonic mama, spunându-i că este cazat într-un hotel în localitatea menționată.

Acesta se deplasează cu o motocicletă marca HONDA, cu număr de înmatriculare SV-90-CET, culoare neagră cu dungi portocalii în partea din față, respectiv pe partea din spatele motocicletei și zonele laterale. În partea din față are inscripționat, pe rezervor, în culoarea portocalie, denumirea mărcii. În spatele motocicletei, pe părțile laterale, avea atașate două genți stil caburi, de culoare roșie, iar în lateral față dreapta avea atașat un sac de fâș, în care avea un cort de campare și haine personale.

La data plecării din municipiul Câmpulung Moldovenesc, era îmbrăcat cu o geacă neagră din piele, cu multe buzunare, pantaloni din fâș culoare închisă, era încălțat cu bocanci de culoare neagră, din piele, cu șnur. Pe cap purta o cască de motociclist, în culorile gri și negru. Bărbatul are înălțimea de 1,78 m, 85 kg, păr șaten, cărunt, ochi căprui, nu prezintă pe corp tatuaje, cicatrici sau alte semne particulare.

Ajutorul dumneavoastră poate duce la găsirea acestei persoane. În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

538258_578077012230617_803774927_n persoana disparuta Ciornohuz

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.