Dispensarul uman din satul Păltinoasa va fi dat în folosință la sfârșitul lunii iunie. Anunțul a fost făcut de către edilul comunei, Eduard Wendling, care a precizat că la această clădire au fost făcute reparații capitale, iar încăperile care vor deservi cabinetelor medicale au fost dotate cu mobilier nou. 

De altfel, potrivit primarului, fondurile pentru realizarea acestei investiții, care se ridică la peste un milion de lei fără TVA, au fost atrase prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, însă și Primăria a contribuit cu fonduri de la bugetul local. 

„S-a schimbat toată tâmplăria, au fost făcute reparații capitale la toată clădirea și, cel mai important, Dispensarul din Păltinoasa a fost racordat la rețeaua de apă și canal. De aceea, suntem bucuroși că încă un obiectiv important pentru comunitate a fost finalizat, mai ales într-o perioadă în care sistemul sanitar este atât de important”, a declarat primarul comunei Păltinoasa, Eduard Wendling.

Edilul a subliniat că în cadrul Dispensarului uman vor funcționa două cabinete de medicină de familie, însă, întrucât spațiul este unul mare, aproximativ 400 de metri pătrați, există posibilitatea ca ulterior să găzduiască și alte ramuri medicale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.