Consiliul Județean Suceava organizează în acest an, Anul Centenarului Marii Uniri, mai multe acțiuni destinate acestui important eveniment din viața tuturor românilor, iar pentru realizarea unora dintre ele se bazează pe implicarea sucevenilor din Diaspora.

În acest context, în data de 28 iulie 2018, în municipiul Suceava, la Palatul Administrativ, dorim să oferim distincția «Meritul Bucovinei» acelora dintre dumneavoastră care, departe de locurile natale, ați reușit să înregistrați succese deosebite în activitatea pe care o desfășurați. Astfel, așteptăm să ne transmiteți, pe adresa oficială de e-mail contact@cjsuceava.ro, o descriere scurtă a poveștii dumneavoastră de succes, precum și datele de contact pentru a stabili mai multe detalii.

În cazul în care agenda nu vă permite să participați la evenimentul din data de 28 iulie, ne-am bucura foarte mult dacă ne-ați transmite un mesaj, care va fi editat în publicația «Mesajele Diasporei pentru județul Suceava în anul Centenarului Unirii», pe care o vom realiza pentru marele eveniment din data de 28 noiembrie 2018”, a transmis Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava.

De asemenea, cei care cunosc și alte personalități care provin din județul Suceava și care își desfășoară activitatea în afara granițelor țării, sunt rugați să transmită către CJ Suceava datele lor de contact pentru a le invita la aceste manifestări.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.