Primarul orașului Broșteni, Alexandru Hurjui, a informat că, în urma deciziei luate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava, se închide total, pe o perioadă nedeterminată, drumul DN 17 B (KM 44) la intrare în localitatea Barnar, dinspre Broșteni spre Crucea, în zona afectată de alunecarea de teren.
„Din păcate, situația este mult prea gravă și periculoasă și din acest motiv s-a decis închiderea drumului, Secția de Drumuri Naționale (cea care administrează rețeaua de drumuri naționale) urmând să anunțe când se va putea relua traficul în condiții de siguranță.
Știu că această situație creează un disconfort, însă vă rog să respectați indicațiile și să folosiți rute alternative pentru a ajunge la Broșteni, în funcție de zona din care veniți. O rută alternativă spre Vatra Dornei este Ostra – Stulpicani – Frasin și o alta Chiril – Rarău.
În numele autorităților vă cer scuze pentru această situație neplăcută însă trebuie să înțelegem că alunecarea de teren este una activă, fiind un real pericol atât zona de unde a pornit alunecarea de teren, cât și cea din imediata vecinătate, iar siguranța persoanelor e cea mai importantă.
Toți cei care aveți probleme de rezolvat la primăria Broșteni vă rog să apelați, cu încredere, la mijloacele electronice de comunicare și colegii mei vă vor prelua solicitările și răspunde în cel mai scurt timp”, a transmis primarul orașului Broșteni, Alexandru Hurjui.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.