Procurori Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) fac, miercuri dimineaţă, 13 percheziţii în Bucureşti, precum şi în judeţele Covasna şi Braşov, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție comise în perioada 2010-2014.

Redăm mai jos comunicatul DNA:

„În cursul zilei de 17 februarie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în municipiul București și județele Covasna și Brașov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, arată comunicatul DNA.

Surse judiciare au declarat pentru PSnews.ro că percheziţiile vizează inclusiv Primăria din Sfântu Gheorghe, în legătură cu diverse contracte încheiate de această instituţie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.