Descinderi la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean. Este vorba de o operațiune organizată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție prin intermediul Serviciului teritorial DNA Suceava.

Potrivit Monitorul de Botoșani, anchetatorii organizează în această dimineață mai multe percheziții, atât la sediul Serviciului Rutier, cât și la domiciliile unor polițiști. Potrivit unor informații neoficiale, ancheta îi vizează pe majoritatea lucrătorilor din cadrul Serviciului Rutier, însă până în acest moment reprezentanții DNA nu au oferit niciun fel de informații cu privire la operațiunea de astăzi.

Descinderile DNA survin la numai câteva zile după ce șapte angajați din cadrul SPR au decis să se pensioneze. Este vorba de un ofițer și șase agenți rutieri printre care comisarul șef Victor Ciubotaru, cel care a coordona compartimentul de drumuri europene și drumuri naționale, dar și agenții Viorel Anton, Silviu Pintilei și Ioan Bălan, care erau printre cei mai vechi în sistem.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.