Membri ai Organizației Municipale a Partidului Național, împreună cu deputatul Ioan Balan au oferit de 8 Martie garoafe doamnelor și domnișoarelor.

În demersul său deputatul Bălan a fost însoțit de o echipa de tineri liberali, de copreședintele organizației municipale Marius Zmău și de viceprimarii Lucian Harșovschi și Ovidiu Doroftei.

”Suntem în cel mai frumos moment al anului la început de primăvară. Florile acestea ne înveselesc și noi cu ajutorul lor vrem să le înveselim pe doamne și domnișoare pe mame și pe surori pe cele care până la urmă ne fac viața mai frumoasă. Astăzi e un moment când și noi să putem să le dăruim  odată cu aceste flori un moment de sinceritate și apreciere”, a declarat Ioan Bălan.

Viceprimarul Ovidiu Doroftei a precizat că liberalii sunt alături de femeile din Suceava și le au încredere că municipiul va avea un viitor mai bun.

 ” E primăvară, e firesc să întâmpinăm acest anotimp care readuce totul la viață ne bucură și ne readuce și nouă zâmbetul pe buze să-l întâmpinăm așa cum se cade cu această ocazie specială Ziua Internațională a Femeii. Vrem să marcăm așa cum am făcut-o în fiecare an acest moment încercând să aducem zâmbetul și să-l menținem pe fețele cetățenilor din municipiul Suceava, al femeilor în primul rând și să le transmitem o primăvară frumoasă și un călduros ”la mulți ani” cu această ocazie specială și să fim alături cu o floare cu o vorbă bună cu un gând bun și cu o speranță pentru un an mai bun și un viitor mai bun”, a spus Doroftei.

Și viceprimarul Lucian Harșovschi a fost în stradă și a oferit cuvinte frumoase și garoafe reprezentantelor sexului frumos.

”Ca în fiecare an la început de primăvară suntem alături de doamne și domnișoare stăm de vorbă cu ele pe străzi ne întâlnim le transmitem un gând bun alături de o floare ca să le descrețim frunțile. O primăvară frumoasă tuturor doamnelor și domnișoarelor din municipiul Suceava”, le-a transmis Harșovschi femeilor din Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.