În cursul zilei de ieri 3 februarie a.c s-a vaccinat în județul Suceava împotriva Sars-Cov2 un număr de 589 persoane (25 doza I si 564 doza aIIa), distribuția pe centre de vaccinare fiind următoarea: la Spitalul Județean Suceava – 359, la Spitalul Municipal Rădăuti – 110, la Spital Municipal Câmpulung Moldovenesc – 48, la Spitalul Orășenesc Gura Gumorului – 60, iar la Spitalul Orășenesc Siret – 12
Până în momentul de față, în total, în județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2 17.506 persoane cu doza I si 2.721 persoane cu doza a II-a.
Pentru data de 4 februarie a.c. pe raza judetului Suceava s-au inscris 257 persoane (dintre care 221 pentru rapel) cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, in vederea vaccinarii impotriva Sars-Cov2.
Deoarece cantitatea de vaccin este limitata la nivel national, pana la sfarsitul lunii februarie a.c. se programeaza pentru vaccinare doar pentru doza a II-a.
Reamintim că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la momentul respectiv.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.