Câțiva polițiști suceveni și comisari de la OPC au aplicat în ultimele zile nu mai puțin de 22 de sancțiuni în urma unor controale. Acestea s-au concentrat asupra a 25 de unități de primire a turiștilor din întreg județul Suceava. Verificările au fost efectuate de Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – IPJ Suceava şi comisari din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Suceava.

Cele 22 de sancțiuni însumează nu mai puțin de 16.800 de lei. Majoritatea neregulilor găsite sunt legate de nereglemantarea spațiilor de fumat, nereguli în actele de comerț sau alte probleme legate de protecția consumatorului.

Verificările au venit în cadrul unei campanii de conștientizare și responsabilizare a cetățenilor, dar și a turiștilor, cu privire la pericolele care transformă un concediu într-un coșmar.

Este trist, totuși, că Bucovina, unul dintre cele mai frumoase și vizitate locuri din țară, are probleme chiar și în acest domeniu. Și mai tristă este proporția acestor probleme, având în vedere că doar 3 din 25 de unități de turism au fost găsite în regulă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.