Astăzi, 1 iunie 2020, la ora 9:00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, erau 4.422 de persoane în autoizolare la domiciliu și cinci persoane în carantină instituționalizată.

Până acum, 16.765 de persoane au ieșit din autoizolare și 3102 de persoane au ieșit din carantină instituționalizată.

Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 20.474 de teste.

Conform situației întocmită de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2565 de persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spital 33 de persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 39 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

În Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 403 pacienți, dintre care 168 de pacienți Covid-19, un număr de 15 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați un număr de 29 de pacienți Covid-19 și 23 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În ceea ce privește situația celor 7 persoane infectate cu COVID- 19, din cele două centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică de la nivelul județului Suceava, acestea sunt internate în spital, nefiind înregistrate alte probleme în cadrul centrelor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.