Sportivii noștri se fac remarcați peste tot prin lume, datorită faptului că vin cu câte un premiu de la aproape fiecare concurs internațional la care participă.Ei nu sunt întotdeauna cei mai bine pregătiți, dar își dau silința să fie cei mai buni. Și aici putem enumera tot felul de exemple, de la fotbaliști, tenismeni sau handbaliști.Acum a venit momentul mult așteptat a celor de la bob, care au reușit să câștige victoria la Campionatul European.

Bobul, ca sport, a fost inventat spre finalul secolului al XIX-lea de elvetieni. Bobul este singura disciplină în care România a câștigat o medalie la Jocurile Olimpice de Iarnă. S-a mai întâmplat în 1968 la Grenoble, când o echipă de doi oameni Ion Panturu și Nicolae Neagoe au câștigat bronzul.

De acum nu rămâne decât să-i felicităm pe acești patru băieți și să le urăm mult succes în continuare și cât mai multe reușite în campionate. Să sperăm că dacă au prins gustul victoriei, să-și dorească din ce în ce mai multe premii de acum înainte. (Sursa Pro Sport)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.