Incident grav la Spitalul din Feteşti unde medicul care era de gardă a fost bătut crunt de un pacient. Femeia de 31 de ani a fost lovită în faţă de un bărbat care venise să se trateze la un picior. 

Incidentul a avut loc în jurul orei 3 dimineaţa, marţi spre miercuri. Medicul de gardă i-a spus bărbatului care a venit cu un traumatism la picior că nu poate să îşi facă o astfel de investigaţie la Spitalul din Feteşti, pentru că nu există în unitate specialişti pe timpul nopţii. 

Recomandarea l-a scos din minţi pe tânărul de 27 de ani, care era însoţit de alţi trei aparţinători şi a lovit-o pe femeia de 31 de ani, medic de gardă în acea noapte cu pumnul direct în faţă.

Colegii au sunat imediat la 112, iar la faţa locului au ajuns echipaje ale poliţiei. De altfel, pe imaginile surprinse de către un alt coleg se vede cum femeia este tumefiată şi afectată de cele întâmplate.

Atacatorul a fost identificat şi audiat, însă pentru moment nu există informaţii potrivit cărora să fi fost reţinut. De cealaltă parte, medicul se află la spitalul din Constanţa cu traumatism cranio-facial acut şi va rămâne sub supravegherea medicilor câteva zile.

„La data de 24 august a.c., în jurul orei 03:00, Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată de un asistent medical, din cadrul Spitalului Municipal Fetești, cu privire la faptul că medicul de gardă ar fi fost agresat de un pacient. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la Camera de Gardă s-a prezentat un bărbat în vârstă de 27 de ani, care în urma unei consultații medicale ar fi devenit agresiv cu medicul de gardă, o femeie în vârstă de 31 de ani. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești”, scrie observatornews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.