În ședința Consiliului Federal din data de 19 Octombrie 2021 au fost aprobate propunerile Comisiei tehnice a FRA cu atleții incluși în programul B.O.P.J. (Burse olimpice pentru juniori- Lotul Olimpic de Juniori) pentru anul 2022.
În urma rezultatelor obţinute în anul 2021 au fost propuși și sportivii Costiuc Claudia Ionela și Prâsneac Alexandru, legitimați la CSM Dorna Vatra-Dornei, club sprijinit de Primăria și Consiliul Local Vatra-Dornei, pregătiţi de antrenorul clubului – secţia atletism, prof. Prâsneac Cristian.
Pe lângă sportivii dornenii, în lotul Olimpic de Juniori a întrat și antrenorul acestora Prâsneac Cristian.

Bursa Olimpică înseamnă finanţarea de COSR, 270 de zile x 55 lei pe zi – masă per sportiv, un cantonament de 15 zile în luna aprilie și un cantonament de 15 zile în luna septembrie în Complexul Centrul Olimpic Român Sydney din localitatea Izvorani.
De asemenea, antrenorul vă fi remunerat de COSR cu 1000 lei pe lună, timp de 12 luni .

„Sunt încântat de propunerea celor din comisia Tehnică a Federație Române de Atletism. Prin acesta finanțare sportivii mei trebuie să fie foarte serioși în pregătire pentru competițiile din 2022, respectiv Festivalul Olimpic al Tineretului European din Banska -Bystrica – Slovacia și Campionatul European de Juniori 2 de la Ierusalim – Israel”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.