Doi atleți din Vatra-Dornei vor reprezenta România la Campionatul European U 18 Ierusalim-Israel, în perioada 4-7 iulie.
Sportivii Costiuc Claudia Ionela și Prâsneac Alexandru, legitimați la CSM Dorna Vatra-Dornei și cu dublă legitimare la CSM București, vor lua startul în probele de 1500 m și 800 m.
De asemenea, sportivul Prâsneac Alexandru va reprezenta România și la Festivalul Olimpic al Tineretului European care se va desfășura în Banska Bystrica -Slovacia în perioada 24-30 iulie.
Sportiva Costiuc Claudia-Ionela va reprezenta România la Campionatul Mondial U 20 Cali-Columbia ce se va desfășura în perioada 2-5 august.
„Sper ca Claudia-Ionela Costiuc să se califice în finală, unde sperăm la un rezultat bun. Alexandru are obiectiv să facă una sau 2 curse bune și să prindă experință pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European.
 Aș vrea șă mulțumesc și celor care stau în spatele muncii sportivilor, respectiv doamnei președinte al Federației, Anișoara Cusmir Stanciu, dar și celor din conducerea CSM Dorna Vatra-Dornei / CSM București, precum și sponsorului personal al sportivilor – Apa Bucovina”, a declarat antrenorul sportivilor, prof. Cristian Prâsneac.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.