La data de 05.03.2020 Parchetul de pe lângă Judecătoria C-lung Mold. a sesizat Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpulung Mold., cu solicitarea de arestarea preventivă pentru 30 de zile a doi inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunii de „ultraj”  constând în aceea că la data de 28.02.2020, ora 13:00, în urma comportamentului agresiv verbal la adresa mai multor cadre didactice din cadrul Liceului Vasile Cocea din Moldovița, inculpaţii au fost imobilizaţi de către trei agenţii de poliţie chemați să intervină, moment în care agenții de poliție au fost loviţi şi ameninţaţi de către inculpaţi, fiindu-le creată o stare de temere.

În urma loviturilor primite, persoanele vătămate,  agenți de poliție, au necesitat pentru vindecare un număr de 1-2 zile îngrijiri medicale.

Prin încheierea din data de 06.03.2020, Judecătoria C-lung Mold. a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Mold. şi a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați pentru săvârşirea infracţiunii de „ultraj” pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.