Militari de la Detaşamentul de pompieri Rădăuţi şi de la Garda de intervenţie Vicovu de Sus au intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, în urma unui accident rutier produs pe DN2E, la km 70+700 metri, pe raza localităţii Horodnic de Sus.

Misiunea pompierilor salvatori a fost sprijinită de două echipaje ale Poliţiei şi trei autosanitare ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.
La sosirea echipajelor, a fost găsit un autoturism răsturnat pe cupolă, în interiorul căruia se aflau cinci victime încarcerate.
Pompierii militari au balizat zona, au deconectat bornele bateriei de acumulatori şi au verificat scurgerile de lichide combustibile. Concomitent , au extras victimele încarcerate şi au acordat primul ajutor medical răniţilor.
Unul dintre ocupanţi, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a fost declarat decedat la locul producerii accidentului. Ceilalţi răniţi, toţi bărbaţi, de 23, 25, 30 şi 40 de ani, au fost transportaţi cu ambulanţele SMURD şi SAJ la spitalul din Rădăuţi. Din nefericire, după sosirea în unitatea spitalicească, a mai fost declarat decesul unui tânăr în vârstă de 23 de ani.
Misiunea pompierilor militari s-a încheiat la ora 19.40.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.